BgAnswers » Хоби и развлечения » Как да попълните запалката


За да бъде правилно зареждане на запалката с газ, трябва да спазвате някои основни насоки.

Първо пълна газ в запалката.

За облекчаване на налягането в останалите запалки, натиснете мача клапан за пълнене.

Запалка се охлажда до стайна температура.

При наличие на регулатор на височината на пламъка, трябва конвертирате до минимум.

До клапана зареждане трябва да бъде да се намери адаптер.

Аерозолния флакон с газ, преди да попълните с главата надолу прът.

Такси вентил запалки се.

Стъблото на аерозола газовата бутилка е свързан с пълнене на запалки вентил.

Натискането на аерозоли може да побере в продължение на пет секунди. Стволови Connection клапан трябва внимателно да се проведе. С пълни запалки гориво, налягане на газа в него трябва да се изравни с налягането в аерозолната опаковка.

Преди прилагането на запалката след процеса на зареждане, той трябва да се съхраняват в продължение на най-малко пет минути на стайна температура. Това изискване е необходимо за нормализиране на температурата на газа и пълна предавка импрегниране (порест прът в запалката) газ.

За да се запълни запалката, първо да се проветри помещението. Ако оригиналът е на улицата, тогава температурата не трябва да е под 18 градуса по Целзий. Необходимо да се премахне всяко присъствие в близост до източници на запалване - пламък, искрящ електрически кабели и др. Извършване на зареждане на запалки, следва, при спазване на всички мерки за безопасност: Не Защитете очите от случайно газ дишат газ - може да предизвика отравяне. За да се запълни запалка с бензин правилно, следвайте следните препоръки:

Запалка е отстранен от случая.

Ъглов вентил се. След това попълва лек бензин. Процедурата трябва да се извършва внимателно, така че да не се смаже.

Бензин следва въведете в ръцете си, за да не се предизвика дразнене в случай на чувствителна кожа. Ако бензин удари по ръцете си, трябва незабавно ги измийте с топла вода и сапун.

Запалка се вмъква в корпуса. Преди да използвате бензинови запалки, трябва да бъдат проверени за течове, за да се избегне случайно запалване.