BgAnswers » Хоби и развлечения » Как да се научи да танцува хип-хоп


Хип-хоп танците е на отделен ред на танца, където няма ясни правила и ограничения. Важна роля играе не толкова движение, действащи данни танцьори, защото танцът е по-малко изразява характера на песен или дори повече, така че текстовете. Основната цел на танцьора е да се привлече вниманието на зрителя и да спечелят съчувствието си. Въпреки факта, че танцуват хип-хоп е възможно и при гангста рап, танцуват само по себе си е много положителна.

Инструкция:
- Основните движения са основна стъпка (стъпки) и Kutch. Най-простият елемент на танц в стил на хип-хопа: Дръпнете дясната си ръка, десния си крак в същото време към петите и разширяване на правото. Свийте десния крак и да се премести си телесно тегло. Дясната ръка на по-ниско ниво на рамото. Двата крака в същото време стоят здраво на пода. Разширяване на тялото наляво и се огъват на левия крак и на точното място в петите. Свлякоха в дясното коляно, така че закръгляване гърба си. Ръце се опитват да докосват пода. Изправете.

- Чорапи завийте наляво, огънете леко коленете си, да се изправя на пълно крак. Раздалечени пръсти, за да постави на гърдите (лактите в него са успоредни на пода) и го натиснете в същото време рязко издърпайте таза напред и зад гърба. Завийте надясно или наляво, изправяне на гърба му, ръцете му се плъзгат гладко над тялото до кръста. След това затегнете задните си части, като по този начин леко повдигнете таза нагоре и назад зад гърба.

- Застанал на левия крак, Свийте десния крак и го повдигнете, така че бедрото е успоредно на пода. Оръжие, свити в лактите трябва да се държат в предната част на гръдния кош. Направете рязък обрат и изпънете десния крак. Гърба на това трябва да остане закръглени. След това отхвърли шаси гръб, с ръце се изправи, образуващи прав ъгъл (ляво - отпред, отдясно -). Важно е да не губите равновесие.

- Застанете с крака, малко по-широк от ширината на раменете, в същото време сложи малко назад. Леко сгънете коленете, а не да им се разрежда в ръка, колене, гледайки право напред. Дясната си ръка върху главата му, а лявата му стопанство в гръдния кош, с пръсти, стиснати в юмрук. С малко усилие, дясната ръка затегнете главата, близо до рамото, в същото време левия завой страна отворена, но все още е в гърдите. Заедно с движенията на ръцете, краката коляното право е прав.