BgAnswers » Хоби и развлечения » Как да плета vehotki


Много хора си задават въпроса - какво е - vihotka. Въпреки това, почти всички са запознати с него. Тази гъба с две дръжки по краищата, така че можете да търкате собствен гръб. Наскоро няколко места можете да намерите този продукт в магазина, и ако не се намери връзка vihotku се.

Вие ще трябва:
- Прежди за плетене подложки (можете да вземете различни цветове) - две чилета;
- Кука номер 2.

Инструкция:
- Вържете низ от 41 въздух контур. Имайте предвид, че плета луфа да бъде в две линии. Завържете двете линия въздуха лифт и до края на верига. polustolbikami с тройни. Това ще бъде една дръжка компреси.

- Вържете още 10 Air контури и свързват двата края на дръжката три НС. Next - по-голямата част от вълна. Три реда на плета SC (в ред 16 бр). Между редовете един цикъл въздух лифт.

- След това плета 50 реда по следния начин: Направете една удължена линия, с едно НС. Това разбирателство трябва да се повтаря осем пъти подред. За да получите удължена линия, направете йо десния си показалец и издърпайте бримката на себе си, а след това вденете куката през примката на предишния ред. Показалеца на лявата си ръка, за да прокара линия плетене и dovyazhite SC.

- След като сте се погрижили основния модел на 50 реда, плетени, тъй като в началото, три реда на СК (16 линии в един ред).

- Следващ в реда три СК и вратовръзка верига от четиридесет шевове. Това ще бъде вторият компреси дръжка. Свържете верига към основната част на плетене три НС. Polustolbikami утроява да се връзвам на цялата верига. Закачете конеца още няколко НС и да го отрежете. Сега можете да безопасно да отидете до банята, за да изпробват нова гъба.