BgAnswers » Автомобили » Как да изберем и купи кола


Изборът на автомобили, както нови, така и втора ръка, на пазара е огромен. И не се губят в изобилието на здравия разум помощ и практически подход към избора на кола. Не се поддавайте първо ще купят любимата ви кола, внимателно да проучи плюсовете и минусите на "железния кон".

Инструкция:
- Купи точно колата, която искате и трябва. Дори ако съседът хвали своята "лястовица" това не означава, че имате нужда от такава машина ще направи. Всички собственици на автомобили на критериите за подбор и представите им за качество и комфорт. А на въпроса дали той е доволен от колата, рядко човек ще отговори, че, за съжаление, грешен избор. Най-вероятно, ще бъде разказана очевидните предимства на тази машина, и се мълчи за недостатъците.

- Повече или по-малко обективна информация. прочетете в автомобилни списания и сайтове. Но дори и там, да получите подробна информация, а не винаги. Тези тест драйв може да се различават, защото извършено с различни хора с различни умения за управление на моторни превозни средства в различни условия. Например, не може да се сравни тест-драйв на нов автомобил със същата, но с голям пробег. Преди да си купите винаги се вози на такава машина себе си.

- Обърнете внимание на техническите спецификации, а не на оборудването на автомобила друга опция. Понякога напреднала електро купувачът може да се оттегли от скромно двигателя и липсата на сигурност. На машина с план изглежда не препълнена сигнализация и нова батерия, както и състоянието на двигателя, шаси, каросерия.

- Нова кола купуват от оторизирани дилъри. Само дилъри можете да изберете всеки цвят и конфигурация на машината е в наличност или по поръчка. Освен това можете да получите на услуги, подаръци да купуват, да участват в бонус програми и промоции.

- Кола с пробег проверка в независима техническа център за възможни скрити проблеми. Ако си купувате употребяван автомобил /год в кабината, мениджърът ще ви даде диагностични диаграма. Но учат, че завръщането не успя кола единственото юридическо лице,. Това означава, че покупката на кола от частно лица. И значителна техническа неизправност, да върне колата обратно и да получите пари. можете само чрез съда. Търговците на автомобили може да вземе колата обратно на резултатите от техническата експертиза.