BgAnswers » Hi-Tech » Как да изтеглите игри за вашия телефон


Мобилен телефон вече не е само средство за комуникация, но и универсален начин на забавление. С него можем да гледате видео, да слушате музика и да играете игри. Ако искате да изтеглите игри на вашия телефон, можете да използвате един от методите, изброени по-долу.

Инструкция:
- Обърнете се към приятелите си. Съвременните телефони поддържат интерфейси като инфрачервен порт и Bluetooth-връзка, която дава възможност за обмен на данни между телефони със същите интерфейси. Всичко, което трябва да направите, е да включите вашия съществуващ интерфейс, приемат входящо файл и да го запишете на вашия телефон.

- Използвайте интернет за сваляне на игри от интернет. Да изтеглите играта, можете да ги намерите на вашия телефон, с помощта на вградения браузър. И ги намерите на вашия компютър, и след това да копирате линка в браузъра на телефона си. Това ще ви спести пари, които ще бъдат похарчени за зареждане на уеб страници, докато търсят.

- Ако вашият Телефон оборудвана с инфрачервен порт или Bluetooth интерфейс, можете да изтеглите игри на вашия твърд диск и след това да ги прехвърляте на вашия телефон. Активиране на съответния интерфейс на телефона и прехвърляне на файлове от вашия компютър, а след това да вземе и да го запишете на телефона.

- Синхронизирайте телефона с вашия компютър с помощта на кабел за данни. Обикновено той идва с телефона, заедно с драйвери и софтуер за синхронизация. Ако не е, купи кабел за данни във всеки магазин за компютри, и шофьорът и програма за сваляне в мрежата. Винаги се уверете, че водачът софтуер за синхронизация и кабел за данни е подходящ за вашия телефон. Инсталиране на драйвери и софтуер, след което свържете телефона към компютъра си и да се уверите, че софтуерът "вижда" телефона си. След това копирайте игра до Memory телефона, използвайки софтуера.

- Ако телефонът ви има памет карта, можете да използвате четец на карти с памет. В повечето случаи то е вградено в лаптопа, в противен случай го купя. Уверете се, че тя е подходяща за типа на флаш карти с памет, използвани в телефона си. Свържете четец на карти на вашия компютър и го поставете на флаш картата в четеца. Копиране на игра, и след това поставете на картата в телефона.