BgAnswers » Апартамент и вила » Как да настроите китайски врата


Китайски врати са много популярни. Те се считат за най-добрият избор за тези, които няма да плащат за стоки. Въпреки че много китайски продукти са свързани с "потребителски стоки", не се отказвайте в по-голямата част, защото наличието на китайски метална врата не каза нищо, е основата на този продукт. В допълнение, китайски вратата и лесно да се приспособи.

Вие ще трябва:
- Мазнините
- Гумени уплътнения,
- Tools.

Инструкция:
- Разгледа внимателно от китайската метал вратата. и се опитайте да откриете причината за драскотини чуят и да се определи мястото, от което идват. В повечето случаи, скърцане контур. врата или звукът се произвежда чрез триене на метална врата панел на кутията.

- Ако пръстенът от скърцащите панти, след което ги грес. Това ще продължи, за да се избегне многократно причиненото неудобство от небалансирано работа на китайската врата.

- Друга причина, която може да скърцат пантите на вратите - в праха от веригата. Причината за това може да бъде най-разнообразна, например, в апартамент се реновира (и както знаете, по време на ремонта на прах и мръсотия повече от достатъчно). Blow вътрешният контур, а след това смажете с специална грес.

- Ако на входа Китай Врата премина проекти, студ и шум, е необходимо да се грижи за тази врата звукоизолация. В този случай, гумени уплътнения може да бъде необходима, за да помогне и да направи изолация на вратата.

- Регулиране на входната врата на китайците в следната последователност: Развийте средната линия, след това пуснете облекчаване на долната или горната линия (Loop избор зависи от мястото, където звука на скърцане). Платно на метална врата дръпнете или преместване на полето, докато затягате гайката, разположени по външните контури.

- След това poshatayte врата: трябва да се направи, за да гайка седнал. Тогава отвори вратата и го затворете с понижено дръжка, слушайки в същото време има никакъв външен шум или скърцане. Ако проблемът продължава, извършване на всички операции, свързани с определянето на китайски вратата отново.