BgAnswers » Апартамент и вила » Как да откриете грешки


Дървеници са нощни насекоми, и ги намират за много трудно. При ухапване по тялото, човек би си помислил, че това ухапване от комар или алергии. Насекомите живеят в отдалечени уединени места: под матрака, в пукнатините на мебели и первази. За да ги намерите, всичко, което трябва внимателно да разгледа и проучи апартамент.

Вие ще трябва:
Фенерче
Изследване на легла
Инспекция на пукнатини и цокли
Разглеждане на мека мебел

инсектицидни спрейове. ЕЕН професионалисти

Инструкция:
- Внимателно огледайте легла. Ако има ухапване от дървеници върху лист или одеяло покритие може да бъде тъмни петна и малки петна от кръв. Още по тези основания, може да се съди наличие на дървеници в апартамента.

- Повдигнете матрака. Най-често те могат да бъдат намерени като живи насекоми и изсъхне, вече са починали.

- Можете да се уверете, че имате дървеници, включително нощ. осветление на помещенията. Направи го веднъж, така че насекомите не разполагат с време, за да се скрие пукнатините. За ефекта на изненадата може да се сложи под възглавницата на фенерче.

- Вие също трябва внимателно инспектира пукнатини, цокли, етаж близо до легло и диван. В повечето случаи е възможно да се открие малка кафява или по-близо до черни сухи насекоми черупки. Дървеници самите имат плосък външен вид и размери на мача глави или по-малко, в зависимост от възрастта на насекомото.

- Ако откриете грешки, трябва незабавно да започнете борбата с тях, защото те са потенциални преносители на опасни болести, а също и живеят. в стая, където има кръвосмучещи насекоми не са много хубави.

- Унищожаване на дървеници е разнообразна. Най-ефективният начин е да се обадите на ЕЕН и да завърши стая лечение, тъй като са обитавани от грешки във всички стаи, и не само в леглото и мека мебел.

- Специалист незабавно, ако SES не може да доведе до лечение на инсектицид апартамент срещу лети и пълзи насекоми. Обърнете специално внимание на местата по дюшеци, пукнатини и цокли. Това метод да се отървем от временен характер, и следователно, веднага след като първата възможност, все пак ще трябва да се обадите на професионалистите за пълна обработка съоръжения с модерна дълготраен. Те са без мирис и не причиняват много вреди, и са валидни в продължение на две години.