BgAnswers » Апартамент и вила » Как да си направим селска къща


Използване на селска къща, замислен като място, където да се отпуснете след работа в градината, ние забравяме, че всеки дом трябва да бъде красива. Отделете няколко почивни дни и украсяват малко пространство, така че да е възможно да се отпуснете не само тялото, но и душата.

Инструкция:
- Помислете за стил, в който привлече къща. За вдъхновение, чрез списания за интериор и тематични блогове и сайтове в Интернет. Ако не ви харесва, можете да направите лятна резиденция в популярния морски стил този сезон. Тя е проста и кратка за точно такова помещение.

- Започнете на възстановителния процес със секс. Идеалният вариант в този случай ще бъде дървени подове. Ако те държат на стария Paint, Я свалете. Измийте на борда и ги чака да изсъхне напълно. След това покрийте дърво петно светъл нюанс, за да се подчертае текстурата на дърво, или бяло. Ако предпочитате за покриване на пода с балатум, изберете един цвят покритие светло кафяв или пясък цвят.

- След това преминете към дизайна на стените. В хола, използвайте Wallpaper. На три стени стик острието на светло синьо (лазурен) цвят. На едната стена, която ще бъде в центъра на композицията, използвайте тапети с райета сини нюанси. Ако не можете да откриете купуват боядисва тапет. Те са монтирани по същия начин, както обикновено, и след като лепилото изсъхне, можете да ги рисувам с акрилна боя.

- Кухнята е практично да рисуват по стените, и да ги обковеш с плочки. Измийте неравностите на повърхността zashpaklyuyte стена грунд и капак с противогъбично действие.

- За тази област е по-добре да изберете цветове боя флот и го разредете с бяла цветова схема. Когато покритието е суха, сложи престилката готварска печка, мивка и плочки. За да правят интериора светло, изберете материал, колоритен - синьо, жълто, корал, зелено и го разпределя на случаен принцип. На върха на линията с малък монохромен плочки (син, например), покритието изглежда униформа.

- Изберете завеси за прозорците. Предпочитам естествени материали - лен и памук. Стая покупка или шият пердета деня бял или светъл пясък цвят, вечер - тъмно синьо. Вместо кабел, завързан нощните завеси през деня, да вземе дебело въже. Кухня вземете жълт плат светлина, почти бял цвят.

- Ако предпочитате да оставите старата мебелна къща страната, е необходимо да бъде нов стил. Пясъчни дървени предмети и палто от бяла боя - груб завърши с износени изглеждат много органично. Мека мебел да шият обхваща пъстра кърпа с подходящ предмет за картина с ярки и монохромни приложения.

- Пълни подробности интериора. На стената виси часовник в колело, картини на морска тематика в еднакви дървени рамки, стелажи, организира фигурки и организира миди и камъни се разбиват във вода. Направете декоративни композиции, пълнене на бутилки с пясък (тя е по-добре да се възпламенят във фурната), цветни камъни за цветя и миди.