BgAnswers » Апартамент и вила » Как да се изгради дървен материал на


Дървени къщи все още са най-екологично чисти и уютни къщи. Къщи от масивна дървесина имат някои предимства пред залесено. Изграждане на тях много по-бързо: те имат слотове и канали, които са здраво закрепени един към друг. Между тях има никакви пропуски, и следователно по-малко потребление на топлоизолационен материал. Има няколко характеристики за изграждане на къща от един бар.

Инструкция:
- Просто като всяка друга къща, дървен материал къща започва от фондацията. Ако почвата nepuchnisty, че не е водоустойчив и не замръзва през зимата, това е достатъчно, за да се съблича, основи, положени на дълбочина около 50 см, да го създаде по бъдещите външни и вътрешни стени в ямата, кофраж с арматура вътре и излива бетон. Но във всеки случай, дървен материал къща, като всеки друг дървен материал се нуждае от висока база, за да се избегне мокрене на стените. В началото на фондацията, след като е напълно суха хидроизолационния слой: Isola, битум, катран.

- Къща стени са изградени само от един бар на сух материал. Барове само изсушени на сянка, поставяне на разредени купчини и пълнене в края на боята.

- Сега реалното строителство на стените. Първо корони са поставени по ъглите, не е Спайк в жлеба и vpoldereva. Всички други корони, събрани език в бразда. Това съединение е по-издръжлив от "vpoldereva." Всеки венец закрепена с щифтове. Това важи особено за ламиниран фурнир дървен материал. Това се прави с цел да се избегне пристрастие в процеса на свиване на дървена къща. Pins са изработени от кръгло напречно барове секция (идеални изрезки от градински инструменти). Дюбел отвора тренировка диаметър клин с усилие е част от откриването. Pins поставени на всеки 2-3 метра. Вместо дървен дюбел често използват дълги нокти. Те трябва да бъдат напълно utaplivat в блока, че между корони не са включени в процеса на свиване на разликата в структурата.

- Между короните поставя задължително да се запечата. Тъй като дъските са плоски, може да се използва за изграждане на ролката коноп, лен и юта. Това значително ускорява процеса на сглобяване на къщата. Ангажиране на лъча с помощта на строителството печат телбод.

- Отворите по два начина: или отрязани след откриването на събранието се оставя в стената. Ако е второто, след това в средата на първото отваряне проправи непременно целия дървен материал.

- След издигането на стени, okonopachivayut павета печата между джанти така че да не оставят пропуски. На този етап всички баста надвиснали печат, който е инсталиран директно в изграждането на стени. Шев трябва да се превърне в гладка и кръг.

- Готови рамките на дървен материал трябва да бъде най-малко една година преди финала. След този период, отново okonopachivayut къщата, защото свиване къща леко е намалял, имаше различия между решетките.