BgAnswers » Апартамент и вила » Как да се изгради ферма за крави


В селското стопанство и краве животновъдството - един от най-важните животновъдството, което се случва най-често. Cow подкрепят едно домакинство, носи печалба на собствениците, и на собствениците, от своя страна, трябва да следва грижи за кравата. На животните се чувстват в безопасност, тя се нуждае от стопанството или хамбара, което е лесно да се изгради.

Инструкция:
- Сред различните материали са най-добре да предпочитат дървена плевня строителство - трупите не се даде на животното да се замразява, и стените на дневника е дишаща и не водят до натрупване на влага в помещението.

- Цимент основа. за защита на стените на дневника на отрицателното въздействие върху околната среда. Ако да изгради ферма за една крава, изчислете си размери, така че пространството в плевнята имаше една крава, и да премине през.

- площада. секс. на крава, не трябва да бъде по-малко от 6 квадратни метра, и крава и теле площ трябва да бъде най-малко 10 кв. м, с височина на стените 25 метра. Павел, точно над нивото на земята, така че това не беше дори и по склона. Изолирайте на пода и се уверете, че е водоустойчив.

- Не правете наклон на пода прекалено дълго - достатъчно само 2-3 см за изтичане на течност. Материали за пода, използвайте glinobeton и табели. Готовите етажа поръсете дървени стърготини и слама - това настилката трябва да се сменя редовно.

- Таван в обора, построен от дебела дъски. Разбъркайте добре един с друг. В тавана съвети не трябва да бъде пропуски - всички пропуски и печат zakonopatte. Зад сергии, малки цимент пасаж и се поддържа да се отцеди течност дълбочина от 10 см, както и да се определи чрез щанд.

- Да измислям притоци от борови дъски, дълги кутия. Почистете и пясък дъските, за да ги направят гладка и да не нарани крава по време на хранене. В центъра на вътрешните хранилки джантата закръглено деколте, една крава може да падне във врата по време на хранене.