BgAnswers » Апартамент и вила » Как се затваря тръбата в банята


Тръби, които са видими, може да съсипе дори най-съвършения ремонт в банята. Ето защо те обикновено се опитват да го скрие. Но това е точно как да го направя по-добре - главният въпрос всички начинаещи repairmen. Но специалисти са убедени, че това е лесна задача, която се проявява в процеса.

Вие ще трябва:
- Пътеводител дизайн;
- Винтове,
- Punch,
- Гипсокартон,
- Пластмасови,
- Плочки.

Инструкция:
- Вземете под внимание, когато се прави една тръба в банята, какъв материал сте направили всички гарнитури като цяло. Ако почиства стаята с гипсокартон, тръбите трябва да се скрие под нея. С цел да се скрие канализационна система, за да започнете стената, приложете два профила ръководство. Цялата работа е най-добре от перфоратор. Разстояние от тръбата до ръководството трябва да бъде 3-5 см на сухото строителство, нарязани да съвпаднат с ширината на детайлите, а след това да ги прикачите към профилите удар. В резултат, трябва да имате чист кутия. След като приключите в рамките на цялостния стил на банята и тръбите вече няма да бъде винаги пред очите ви. Основното нещо, което трябва да запомните е да бъде влагоустойчив гипсокартон. Необходимо е, че не през цялото време на строителството от влага "плуваше".

- Ако имате меки плочки за баня, че има смисъл да се кутия за тръби от бетон зидария, облицовани с плочки. За да направите това, трябва първо да се рамка, изработен от метал. Също така, към стенните профили, тогава фондация, която ще продължи цялата си база. След като направи кутия, можете, плочки. Сега цялата си баня е направена в същия стил.

- Можете да затворите изпъкналата тръба в банята с пластмаса панели. За да ги инсталирате вие също се нуждаят от ръководството на структурата. Прикрепете ги към стената с някои краища на тръбите, и след това изрежете от общия платно пластмаса, е необходимо да се поберат части от материала с винтове и ги затегнете ръководството. Просто го направи много внимателно, така, че пластмасата не е напукан.

- Освен това, можете да се прикрие изпъкнали мебели тръба. За това ще трябва да направите сами или да си поръчате специален рафт за различни предмети от бита, които ще бъдат повече и е предназначена да гарантира, че се крият в канализацията. По този начин ще може да реши два проблема: как да съхраняват най-различни неща за баня и как да се скрие тръбата.