BgAnswers » Апартамент и вила » Как да се укрепи гипсокартон таван


Въртящи или гипс (гипсокартон) стана широко се използва не само от опитни дизайнери, за да представи апартаменти, но също така и обикновените хора. Популярността на този материал се е увеличил значително през последните години. С гипсокартон е наистина най-добрите песни на ремонт на апартаменти и това е потвърждение - популярните предавания по телевизията за ремонт на домове и вили.

Вие ще трябва:
Въртящи рамка релси, гипсова шпакловка, дух лак (нитро), отверка (отвертка), ноктите

Инструкция:
- цялата стая е да се отбележи, че първото гипсокартон фиксиран към тавана, и то само по стените. Има две стандартните начини за определяне на гипсокартон на таван с конструкция от релсите, без да ги. При определяне на гипсокартон листа към тавана с рамка релси точно да се изчисли броят на необходимите материали и размера. След прилагане на сухото строителство, ако е погрешно изчисляване на рамката, за справяне със ситуацията ще бъде по-трудно, отколкото да го направя веднага. Рамка трябва да бъдат изградени от дървени пръти, които са прикрепени към тавана фиксинга. Не забравяйте, че в местата на сближаване (съвместни) листа барове гипсокартон ширина трябва да е по-широк (най-малко 7 см). Bruschi, подготвени за рамката, трябва да бъдат заковани с дължина от 7 до 11 см Ако базирате на тавана не се подава и се наведе ноктите, а след това пробийте дупка до желаната дълбочина и кола в дървена "шеф". Спазвайте разстоянието между ноктите забити в тавана, за предпочитане оставете около 50 см между чаршафите в ставите оставите разстояние от 5 mm. Той ще трябва да завърши тавана ви стави. Голямото предимство на този метод е на кратко разстояние от земята до тавана гипсокартон - това ще даде стаята си допълнителна изолация.

- След това нанесете лепило за средната част. Дръжте лист до тавана, се опитаме да направим колкото е възможно повече. След определяне на всички листа гласове на шевове, които остават между тях. Всички пирони или дюбели за обработка на nitroemalyu. Ако искате да избледнявам тавана, след това ще бъде най-добрият тебешир, защото вар ще изчезнат скоро.