BgAnswers » Здраве и медицина » Как да се разграничим имплантиране кървене


Имплантация - закрепване на ембриона до вътрешната стена на матката. Често е придружено от леко кървене. Тя може и да не го забелязва, а, напротив, могат да бъдат объркани с менструация, която дойде малко по-рано. Тестове за бременност по този термин, в повечето случаи, не е чувствителен и планирането на детето винаги иска да знаете за жената забременява възможно най-рано. Как да се определи, ако има кървене от матката, имплантиране или не?

Вие ще трябва:
Термометър, календар.

Инструкция:
- Обърнете внимание на характера на заустване. Когато имплантиране кървене обикновено е малка сума, и цветове. - Запалка от менструация. Последно като пусне няколко часа, а понякога и няколко дни, но това е рядкост. Кървене, свързано с частично унищожаване на съдовата стена на матката по време на имплантация.

- Слушайте чувствата си в дъното на Коремът. По време на имплантацията на ембриона може да се "дърпа" слаб болка. корема, но силна болка не трябва да бъде. Тези чувства са налице, защото на маточната мускулни спазми по време на имплантацията на ембриона.

- Ако държите записи на базалната температура, проверете марка върху това, което е сега. Ако настъпи бременност базалната температура се съхранява при 371 ° C-373 ° C.

- Вземете календара и не забравяйте, когато е датата на последната менструация. При стабилна дължина на цикъл на 28-30 дни, овулацията настъпва на ден 14-16 цикъл. Съответно с успешното оплождане на яйцеклетката, имплантирането може да се случи за около 7-11 дни след овулацията, че е на ден 21-27 цикъл - малко по-рано от очакваното ден на менструацията.

- Не забравяйте, дали имате необезопасен секс през няколко дни преди овулацията и няколко дни след. Тези дни са плодородни.