BgAnswers » Здраве и медицина » Как да премахнете петна по гърба на


Петна по кожата показва, нарушение на пигментацията на кожата. Пигментни нарушения са показателни за дисфункция на меланозомите - пигментните клетки - е тясно свързана със съдържанието на витамини, ензими в тялото, ендокринната система и генетиката. Активност меланозомите зависи от надбъбречните хормони, щитовидната жлеза, кожата вътреклетъчни ензими, хормони и микроелементите мед, цинк и желязо.

Вие ще трябва:
Лечение на петна по кожата зависи от причината. Имате следните билки:
- Жълт кантарион,
- Водорасли,
- Европейска zyuznik (коприва уши).

Инструкция:
- При констатирани нарушения на функциите на жлезите с вътрешна секреция, използвайте жълт кантарион, той стимулира жлезите, подобрява пигмент обмен на, Успокоява нервната система. Нанесете в като бульон. Вземете 2 супени лъжици сух Hypericum, налейте чаша вряща вода, топлинна енергия на водна баня за 30 минути и се оставя за 10 минути и се прецежда. Вземете една супена лъжица 3 пъти на ден след хранене. Същия бульон се използва за смазване на петна.

- Водорасли централата напълно покрива малки застояли водоеми вода. Това растение е много ефективен за лечение на бяло петно с болестта витилиго. Измийте, нарежете и смесете с водна леща мед 01:01 приемайте по 1 чаена лъжичка 2 пъти дневно 1 час след хранене. Едновременно с мазни петна сок, който се получава от прясното растение. В Lemna съдържа голямо количество бром, йод и протеини. Той има силни противовъзпалителни, антипиретични и аналгетични свойства.

- Zyuznik Европейския (блато коприва) е ефективен при лечение на витилиго, причинени от повишена функция на щитовидната жлеза. Изстискайте сока и мазнини zyuznika 4-5 пъти на ден пигментирана кожа. Курс на лечение - 1 месеца. .