BgAnswers » Интернет » Как да добавяте снимки към


Добавяне на изображения към социалната мрежа всеки може. Основното нещо - да се вземе предвид правилата, че създателите на сайтове. В противен случай ще бъдат блокирани, снимки, и други хора, които не могат да ги видят.

Инструкция:
- Преди добавяне на снимки, да ги сортирате. Изберете тези, с тегло по-малко от пет мегабайта. Опитайте се да изберете снимка с красива изявление на рамката. Отделно композира семейни снимки, работа с почивка или деца. Не трябва да се постави на обществен показ, тези, които не могат да бъдат разбере Кой е изобразен, уловени или размита.

- Отидете на сайта и да създадете папка за снимката. Тагнете тях, така че потребителите да знаят какво е съдържанието на снимките, които виждате там.

- Вижте профила съобщение "Качване на снимки в сайта" или "Изтегли картинката на сайта. Кликнете на линка. Прозорец с прозорец "Open". Кликнете върху него. Можете да получите във вашия компютър. Изберете секция и категория, когато изображенията подготвени за разтоварване на портала. Изберете първо. Задръжте "Ctrl", може да се отбележи по едно и също време от 10 до 50 изображения, в зависимост от правилата на ресурс и капацитет за пренос на интернет канал.

- Когато снимките са се появили на сайт Дайте им имена. То ще бъде интересно на потребителите, които посещават страницата си, и това е полезно за вас. След две или три години, не мога да си спомня къде е направена. И неговото описание ще го оправи.

- Забележка снимките на приятели. След това снимките ще бъдат на разположение на техните страници.

- Натиснете бутона "Save". Всички снимки и допълнителна информация ще бъдат публикувани на сайта. По всяко време нежелани картини могат лесно да бъдат отстранени, като щракнете върху връзката.