BgAnswers » Интернет » Как да добавите човек към своя списък с приятели


Социалните мрежи отдавна победи всички популярност на онлайн ресурси. С тяхна помощ ще научите повече за това какво се случва в света и в живота на нашите приятели. Знак на приятелство е приятелството в социалните мрежи.

Вие ще трябва:
Профил в социална мрежа.

Инструкция:
- Срещаш интересна личност и искате да запазите във връзка с него? По-скоро си страница лесно. могат да бъдат намерени в социалните мрежи. Въведете в търсене на името му. Ако знаете, че повече информация за него - мястото на работа, обучение и др., Под формата на искане. Ако такъв човек се регистрира на сайта, можете лесно да го търсим.

- Най-сайтове за социални мрежи, като Vkontakte, My World, Facebook, и други, които Ви предлагаме да видят потенциални приятели. Тя автоматично ще намира системата: ако имате много общи приятели, или не ви учат в паралелни групи, а след това ще бъдат запознати в списъка на потенциални приятели.

- Ще видите интересен на Vkontakte лице, моя свят, съученици, Facebook и др. Познаваш ли го добре или просто искате да се срещнете? Социален мрежата общителен! Намерете функцията "Добави към приятели". Съответния бутон обикновено се намира в близост до снимката на потребителя ("Текст"). Кликнете върху "Добави към приятели". Вашият приятел ще получи уведомление за желанието да станем приятели с него. Той само ще трябва да направят своя избор, за да потвърдите вашето приятелство или не.

- Социалните мрежи предлагат възможност за разделени на групи от приятели. Вие сте свободни да изготви класификация на приятели: място за запознанства, колко близо до вас, да списъци приятелства и бизнес контакти. За всяка група можете да изберете настройките за поверителност: каква информация може да видите един или друг потребител.

- Ако потребителят иска да ви добави в списъка си с контакти, ще получите съответното приложение. Като правило, можете да видите на главната страница на профила си: "Снимка на приятели" тази цифра (1) до раздела "Моите приятели" и Кликнете върху него и ще видиш мъж почука на вратата, за да ви. Близо му снимки ще бъдат разположени два бутона: "Добавяне като приятел" или "отхвърля заявлението." Направете своя избор и щракнете върху съответната опция. Ако имате нов приятел, може просто да "пишат", с група приятели.