BgAnswers » Образование » Как да започнете урок по история


За един млад учител по история в създаването на интересни уроци може да бъде трудна задача. В този случай, трябва да се научите, че е много важно да се организира в началото на урока, децата от първата минута в работата.

Инструкция:
- Ако това е вашето първия урок в новия клас, започнете със самостоятелно представяне. Име, а по-скоро допълнителен пишете на борда на фамилия, име и фамилно име. В началото на ново тримесечие или година марка на основните цели и задачи на този курс. Разкажете ни за системата за оценки, колко и кога ще се провери дали организира специални уроци - уроци по музеи, екскурзии, презентации от студентите. Така че може да даде представа на децата за това какво ще се прави в класната стая, както и представляват интерес за тях.

- По време на урока, учениците вече са запознати с теста присъстват в класната стая. За да направите това, изпълнете бърз разговор преобръщане. Ако е необходимо, може да се забави и в края на урока. После тествайте домашното. Ви помоля да премине на писмената работа, ако те трябваше да се направи на отделен лист или в специална тетрадка. Ако работата е свършена в общия тетрадка с бележки за курс на обучение, то най-добре е да се събира след тях клас. За да се ускори процеса на организиране на събирането на преносими компютри в йерархията. Седейки в края на тяхната работа трябва да преминат, разположен в предната част, както и онези, които държат първата страна, за да ви даде една тетрадка.

- Анкета на студентите, ако те са били дадени устно подготовка, например, преразказ на параграфи от учебник. Не сондира твърде много студенти, в противен случай няма да имате време за урок да обясни новия материал. Ще бъде достатъчно да се разделят на глава, която беше определена на двама или трима души, за да ги изберете произволно. Определя срок за отговор, след което можете да спрете студент Кой знае материала.

- В началото на урока на нестандартни, като викторини, конференции, започнете с разясняване на правилата за съответния клас. Също така, ако имате намерение да изпълнение. няколко студенти, изберете ги преди уговореното време.

- С организирането на класовете в началото на музея чрез разясняване на целите на кампанията си: какво историческия период ще бъдат представени в изложба, която ще бъде там, за да го видите. Обяснете правилата на поведение в музея - напомняне може да бъде полезна, дори достатъчно възрастен, за ученици.