BgAnswers » Здраве и медицина » Как за лечение на чернодробна стеатоза


Стеатоза нарича складиране на мазнини в черния дроб. Най-честата причина за това заболяване е затлъстяването, при които мазнините се съхраняват не само в подкожната тъкан, но също и във вътрешните органи. Основното лечение на този вид на намаление е hepatosis наднормено тегло. Също така може да предизвика hepatosis смърт на чернодробните клетки, поради по-голям товар върху него, стареене, възпаление, алкохол и наркотици, излагане на токсични вещества.

Вие ще трябва:
- Бреза пъпки, роза бедрата, мента листа, цветя, безсмъртниче, царевица коприна,
- Семена от пиния,
- Слънчогледово масло,
- Бран,
- Естествен жлъчката мечка от Salsola Колина и магарешки бодил масло,
- Продукти на омега-3.

Инструкция:
- Стеатоза на черния дроб е първият класифицира като заболяване не е преди повече от 90 години и все още се смята за "млада" болест. Открит е по-често от злополука - ултразвуково изследване на вътрешните органи. Като правило, лекуващият лекар е предписал серия от кръвни тестове и проучване, за да определи как нарушена функция на черния дроб. Ако черния дроб функционира правилно, след това в допълнение към диета, ограничаване приема на животински мазнини и пържени, пикантни и пикантни храни, алкохол, и не включват специални ограничения.

- Ако е нарушена чернодробна функция, както е определено от резултатите на ултразвук и тестове, предпише лечение, в зависимост от основната причина. Има много ефективни лекарства за лечение на чернодробна стеатоза. Това липотропни препарати "Холин хлорид, витамин В12 с фолиева киселина, липоева Acid Хидролизати и екстракти от черния дроб. Всички лекарства имат свои собствени конкретно приложение, така че стратегията на лечение може да избере лекар.

- В допълнение, има няколко на традиционната медицина, които позволяват поддържа черния дроб здрави. Много добре за следващия си билкови настойки. Равен брой брезови пъпки, шипка, мента листа, цветя, безсмъртниче и коприна царевица, нарязани на прах, разбъркайте добре. 1 супена лъжица за събиране излива половин литър вода и поставете на слаб огън и оставете да заври, се готви за 2-3 минута. Оставя се да престои 3 часа, прецежда се и се пие вместо вода през деня. Курс на лечение - един месец, после 15 дни почивка, а след това повтаряне на лечението. В една година, можете да прекарате четири лечение.

- Когато мазнини hepatosis следва да бъдат добавени чаша чай с мляко, 1 супена лъжица счукани кедрови ядки.

- Hepatosis помага да се избегне витамин B12 който е в слънчогледовото масло. Всеки ден, да го добавите към салати и зърнени храни.

- Намаляване на мастните натрупвания в черния дроб насърчава поглъщане на трици, пектин, "Chistovita", които съдържат фибри. Препоръчва се да се вземат 5-7 супени лъжици трици на ден с всяка лъжица най-малко една чаша вода, кисело мляко или супа.

- За лечение на чернодробна стеатоза аптека естествен жлъчката мечка от Salsola Колина и магарешки бодил масло, което съдържа ursoholevuyu киселина, разтваряне на мазнини в черния дроб.

- Ние също така препоръчваме допълнение на омега-3 които са получени от подкожна мастна тъкан на морската риба. Те нормализират липидния метаболизъм, намаляване на риска от атеросклероза и чернодробна стеатоза. Подготовката на омега-3 се препоръчва за месец 2-3 пъти на ден.