BgAnswers » Здраве и медицина » Как да се отървем от болки в ушите


Болка в ушите болезнено понася и може да бъде симптом на сериозно заболяване. Sharp болки в гърба и болки в еднакво неприятно и достави голямо неудобство, така че се нуждае от спешна диагностика и навременно лечение.

Вие ще трябва:
- Минерално масло,
- Зехтин,
- Болкоуспокояващи.

Инструкция:
- До момента, като тези с уши ще разгледа специалист, може да облекчи състоянието и се опита да се отърве от болка. Болка в ушите стихва малко, когато заседание - Кръв отцеди от горната част на тялото и намалява натиска върху ушите. Почистете евстахиевата тръби насърчава прекомерното пиене, така че пият често много. Челюстта движение подобрява проходимостта на слуховата тръба, така че болката в ушите често препоръчват за дъвчене - яде малко и често, и дъвчете дъвка или бонбони.

- Болка в ушите често се случва в резултат на студа, за да вземе вазоконстриктор. Премахването на набъбване на носната проходимостта възстановява слуховата тръба и временно облекчава.

- Мерките, които са от съществено значение за болка в ушите включват отопление. Напълнете бутилката с топла вода и се прилага за възпалено ухо, след което капе няколко капки в топла и стерилна парафиново масло (може да използвате маслиново калцинирани масло) - основната цел е да се намалят на тъпанчето тъкан от депата. Направете горещ компрес - близо до ухото парче памук и покрийте с топла кърпа. Подгряване на ушите може да бъде само в липсата на гноен процес и по-добре, с разрешение на лекаря.

- Ако причината за болката в ушите е да се удари водата, можете да вземете следните мерки: - Разклатете главата си, скочи от страна на ухото на пациента. Другата ръка ухо до
- Капково няколко капки на камфор или изопропилов алкохол в ушите - като водата започва да се изпарява.

- Силна болка, което е много трудно да се издържи, се нуждае от облекчение. Приемайте по една таблетка на аналгетик за облекчаване на състоянието. Не пийте таблетки преди не на лекаря да "смазват" картина на болестта. Преди рецепцията може да смекчи болката с болки в ухото му парче памук, напоена с горещ разтвор на борна киселина или топъл масло.