BgAnswers » Здраве и медицина » Лечение на интеркостална невралгия


Междуребрените невралгия е притискане на нерв и раздразнение. В повечето случаи, заболяването, срещани от възрастни и възрастни хора. Децата с тази диагноза са изключително редки. Разбира се, най-добре е да не се позволи разработването на интеркостална невралгия, но се отърве от нея колкото е възможно.

Инструкция:
- За да се излекува интеркостална невралгия, се пригответе за цял набор от процедури. По време на обостряне не изпълнява в леглото по-малко от 3 дни. В този случай, да изберат да не мека, но твърд и плосък легло.

- За да се противопоставят на атаките на невралгия междуребрие, да се добави нещо топло върху засегнатата област и вратовръзка вълнен шал или шал. Също така, използването на пипер кръпка, горчица и затопляне мехлем. За тази цел, подходящи съоръжения с аналгетични и противовъзпалителни свойства. В силна болка, да вземе болкоуспокояващи, списък, който включва "spazgana" Аналгин "sedalgina."

- Въпреки това, се опитват да ги използват като рядко тялото не е имал време да свикне и да се адаптира.

- За лечение на интеркостална невралгия, използват физическа терапия, вероятно прибягват до акупунктура и лазерна терапия. Не забравяйте да се вземат витамини за предотвратяване на хронична форма на заболяването, да се избегне изморителни упражнения, да се въздържат от алкохол, опитайте се да спести спокойно и не се притеснявай.

- Не пропускайте да посетите Вашия лекар, който ще предпише лекарства в съответствие с вида на невралгия междуребрие. В повечето случаи, комплексът се състои от:
Противовъзпалителни средства, "Ибупрофен" "диклофенак" "пироксикам" и т.н.;
Стероидните средства;
Аналгетици: аналгин, парацетамол,
Мускулни релаксанти, "Mydocalm", "Sirdalud";
Витамини, "Neurovitan", "Neurobeks" и т.н.

- Внимавайте за много терапевтични упражнения, се запишете за няколко сесии на масаж. Сред най-популярните процедури излъчват ултравиолетова радиация, лазерна терапия и електрофореза. Мануална терапия и терапия вода също може да ви помогне да се отървете от интеркостална невралгия.