BgAnswers » Здраве и медицина » Как за лечение на настинка, ако температурата е


Хрема - привидно невинно изражение, не си струва. Но, ако не се лекува, тя може да се превърне във форма да работи за вас с тежки последици: бронхит, синузит, и т.н. В на първия знак на студено (обикновено тя започва със запушен нос) трябва да притежава и поддържа на здравословна терапия началото да се увеличи имунитета. Едновременно трябва да започне директно ринит лечение.

Инструкция:
- В зависимост от етапа на заболяването, както и избрани мерки, за да го отстранят. Например, ако вече сте преминали етапа на задръстванията и започна богат избор на Нос, Два пъти на ден с физиологичен разтвор синусите, тогава капе вазопресори (за предпочитане през нощта). Тогава не боли да капе билково лечение (може да е на маслена основа) разтвор (в аптеките напълно ефективни естествени продукти): Rinofluimutsil, балсам Karavaeva (Vitaon) Pinosol и други подобни средства.

- В присъствието на температурите, затопляне торби с гореща сол или пясък (който се прилага към синусите) да се бавят, и че не е необходимо да се прибегне до затоплянето на други части на тялото: крака, гърдите, гърба и др. Противопоказно особено в по старомодния вдишване (дишане парни варени картофи под одеяло). Тези методи трябва да се използва само в липса на повишена температура на пациента, в противен случай рискувате да влоши положението му.

- Главното условие за ефективно и успешно лечение на обикновена настинка - не позволява на остра до хронична, или може да започне усложнения. А просто лечебни и превантивно средство при настинки лук и чесън, който може да бъде полезен диша. (Ако искате да копаят в разреден с вода) и сок. алое, каланхое, които погребаха няколко пъти на ден.