BgAnswers » Здраве и медицина » Как да се излекува уртикария


Уртикария е алергична реакция на стимул. Тя живее до неговото име, като обрив по тялото приличат коприва изгаряния и са придружени от същия сърбеж. Мехури и обриви може да бъде внезапно и също толкова бързо и е изцеление. Но понякога заболяването се забави със седмици или повтаря твърде често, и предоставя много физически и психически проблеми. Обачеда бъде успешно лечението, важно е да инсталирате и премахване на причината.

Вие ще трябва:
- Коприва, шишарки от хмел, с низ, мента, невен за вътрешна употреба;
- Bog розмарин, теменуга баня,
- Motherwort или валериана,
- Витамини.

Инструкция:
- Обривът изчезва така внезапно, както се оказва. Подобно на много други алергични заболявания, е трудно да се установи точната причина. Въпреки това, известно предразполагащ фактор - това е нарушение на нервната система, която променя реактивността на организма към стимул. По този начин се оказва, че може да предизвика стрес или отрицателни емоции, които се равняват на алергия. към определени храни, химикали и дори метеорологични фактори като вятър, прах и слънце.

- Ако обривът започва да се проявява често, може да получи хранителен дневник. Опитайте се да зададете свой собствен процес на елиминиране на хранителни алергии. На свой ред включват алергени продукти и да се следи реакцията на организма към тях. Тези продукти включват риба. Яйца, ягоди, малини, цитрусови плодове, шоколад, какао.

- Същият метод елиминира химични и физични дразнители - вятър, прах, слънце, перилни препарати пари. Ако забележите или подозирате, че някой от тях, да го изключи напълно. Въпреки, че в бъдеще могат да причинят алергии и други продукти или фактори.

- Уртикария обрив наблюдава при диабет, чернодробни и бъбречни заболявания, възпаление на придатъци, както и паразитни инфекции. Така че, ако е възможно, да бъдат разгледани, и ако е необходимо, отидете на подходящо лечение.

- За да се намали засили емоционалната възбудимост на нервната система. За тази перфектна обработка на вода, умерено излагане на слънце, упражнения, получават достатъчно сън, релаксация, ритмично дишане. Не забравяйте да вземете витамини през зимата и началото на лятото.

- Взема редовно на гладно и гладни дни. След една седмица, да се въздържат от храна. Това помага на тялото да се изчисти от вредните вещества. Прекаленото им натрупване увеличава чувствителността към алергени. С чести прояви на уртикария 1 годишно, за да извърши дълбоки почистване на червата, черния дроб, бъбреците и лимфната система.

- Други от медикаменти кошери използват традиционната медицина, а именно билкова медицина. Редувайте различни рецепти наличните билки. Например, да вземе отвара от коприва. За да го направи и се вари 1 супена лъжица изсушени растения (цветя) чаша вряла вода, на топло място за около 30 минути. Вземи в обтегнати от половин чаша 4-5 пъти на ден. По същия начин могат да се варят с поредица от шишарки от хмел, 1 чаена лъжичка всяка инсталация. Яжте топла инфузия в даден момент и за предпочитане през нощта. Друга рецепта: варя 10 г от цветето невен (или мента) чаши вряща вода. След като настоя да се приема по 1 супена лъжица 3 пъти на ден.

- Ако се появи обрив, през лятото, може би причината е цветен прашец. Завръщане у дома, гаргара с обикновена вода може да се добави или Motherwort валериана. Освен душ.

- За локално лечение на уртикария (Bath), използвайте бульон теменуги или блато розмарин, 1 литър на инфузията до банята.