BgAnswers » Здраве и медицина » Как да се излекува натъртено краката


Контузия нараняване, наречена меките тъкани, без да се нарушава целостта на кожата. Придружен от ясно изразен болка, подуване на меките тъкани, често кост контузия, развитие хематом. Първата стъпка е да се предотврати разливане на кръвоизлив в меките тъкани. Помогнете да направите това студен компрес. И в един ден можете да започнете лечението с традиционните лекарства.

Вие ще трябва:
- Невен,
- Живовляк,
- Пелин,
- Змийското мляко,
- Орех листа,
- 70% алкохол,
- Кестени,
- Камфор масло,
- Ръжен хляб.

Инструкция:
- Вземете равни пропорции на цветя невен, живовляк листа и трева, плевелите, котлет всички съставки, налейте 300 мл кипяща вода 4 супени лъжици подготвени събиране. Steep на топло място в продължение на 2 часа, след изтичане на излишната течност в друга купа и зеленчуци торта лежеше на памучна кърпа. Нанесете върху мястото Заснет лапа като обхващаща компресия хартия, след това закрепете с превръзка. След 4-5 часа премахване на лапа и се изсушава, накисване отново в останалата част на инфузията на билки, да определи мястото на нараняване. Освежете пакет 2-3 пъти на ден, давайки останалата кожата. час и половина фута между кокошки компреси.

- Два дни минават спирт вреда. Да подготви триене невен цветя, Змийското мляко, орех оставя в равни пропорции. Напълнете 1/2-литров буркан билков половината обем и попълнете със 70% алкохол в продължение на 14 дни. Tincturation паунд синини по 4-5 пъти на ден, а през нощта, поставете компрес. Липсва три дни, за да се излекува дори тежко нараняване.

- Вземете 7.10 кестени, ги обрат в месомелачка и се наливат 100 мл от камфорово масло (фармацевтичен препарат). Сложете го да престои 5-7 дни на тъмно място. При нараняване, наложени на увреденото място тънка пластина на ръжен хляб, намазани с сготвени. Определяне на превръзки, отопляем кърпа и се съхранява в продължение на 2-3 часа. След премахване на компрес, смажете данни за вреда е 3-4 пъти дневно в продължение на известно време.