BgAnswers » Хоби и развлечения » Как да си направим безопасно оръжие


За безопасно съхранение на огнестрелно оръжие, има специална памет - каса. Дизайн, оформление и монтиране на оръжие сейфове трябва да бъде избран, като се вземат предвид спецификата на отделните оръжия, броят на съхраняваните боеприпаси. Основното изискване за безопасно - изключително висока якост.

Вие ще трябва:
Заваръчни машини, стоманени листове с с дебелина от 15 до 6 mm, инструмент за работа с метал, заключващи устройства, крепежни елементи (болтове)

Инструкция:
- регистриран собственик. оръжия. Кой ще изгради безопасно или шкаф за съхраняване на оръжие, трябва да се помни, че устройството трябва да съответства на броя на оръжия и боеприпаси, както и да се вземат предвид характеристиките на помещението, където е инсталиран сейф.

- Домашно сейф трябва да бъдат устойчиви на огън не податливи на напукване и водоустойчив. Този проект трябва да отговаря на безопасното въведете притежавани оръжия (пушки, карабини, пистолети и т.н.). Отделение за съхранение на боеприпаси.

- За оръжия на физически лица се вписват най-простият контейнер, но за лица, органи на система за лицензиране по-взискателни. Сейф трябва да бъдат изработени от метал, като дебелината на стените ще трябва най-малко 3 mm. Сейф трябва да бъдат оборудвани с две външни ключалки. Препоръчва се също да се направи в безопасно вертикална система напречната греда.

- Осигуряване на конструктивни елементи, които позволяват безопасно да бъде закрепен за пода или стената. голям сейф. размер на укрепване трябва, в противен случай натовареност може да падне.

- Да съхранявате вашите редовно метална кутия пистолет с ключалка. Gun сейфове икономична класа може да се направи самостоятелно. Изискване стомана 1.5 mm. Това сигурно може да бъде оборудвана с дръжка за лесно пренасяне.

- По-надеждни сейфове nezasypnye могат да бъдат направени от стомана с дебелина 3 mm, вратата е препоръчително да се направи лист 6 mm за по-голяма надеждност.