BgAnswers » Култура и общество » Как да видите хронологията на търсенето


Посетени сайтове може да бъде много полезна: например, той може да Ви помогне да сърфирате наскоро посетените уеб страници, и бързо да намерите нужната информация, за търсене, за което все още не са това за дълго време.

Вие ще трябва:
- Персонален компютър с достъп до интернет.

Инструкция:
- Да се свържете с интернет браузъра, който използвате Mozilla Firefox. Уеб браузърът е специален дневник, в който описва сайтовете, които посещавате. Тя може да бъде достъпен като кликнете върху "Покажи пълно списание." Използване на търсене, можете бързо да намерите желания сайт в многобройни размер на имена поставени ресурси. Ако след преглед на историята на търсене решите да изчистите дневника на записите, съхранявани в него, едновременно натиснете клавиша Ctrl и натиснете A (британската преса), тази процедура ще бъдат избрани всички елементи на списанието. След това, в "Управление" меню изберете "Delete" на списание посещения. ще бъдат почистени в рамките на секунди.

- Ако използвате браузъра Internet Explorer, историята търсене Изглед няма да отнеме много от времето си. Фактът, че този браузър е също така специален дневник, в който записва всички посещаваните Интернет ресурси. За да получите достъп до нея, едновременно натиснете Ctrl, Shift и H (британската преса). Този дневник всички сайтове се посещават, са изброени в хронологичен За Това се разпространява с посещение на време. Ако кликнете върху името на сайта, а след това, преди да можете да видите списък на посети този сайт на страници. Махни цялата информация от дневника, като отворите менюто му раздела "Инструменти" и изберете "Delete Browsing History".

- За да видите хронологията на търсенето в Google Chrome и Safari, кликнете върху в горния десен ъгъл на иконата и отвори списък с опции, изберете "History". Вторият начин за отваряне на историята на сърфирането - едновременно натиснете CTRL и H (британската преса).