BgAnswers » Култура и общество » Как да изпратя на стоки до Украйна


Изпращане на стоки, товари, обемисти пратки - в една от основните характеристики на бизнес, който се провежда с чужда държава. Украйна в Руската федерация, както и повечето от останалите страни от бившия Съветски съюз, сега в чужбина, както и митнически контрол на товара изисква.

Инструкция:
- Ако искате да направите износ в Украйна, тогава ще трябва да изчистите митниците и издаване на съответните документи, списък на които включва в митническата декларация (съкращение CCD); фактура сертифицирани от данъчните органи, удостоверение от данъчната Service че вашата компания е производител на продукта, който искате да експортирате.

- Освен това, голямо значение има изборът на средства за доставка на стоки: може да има въздух, автомобилен транспорт, железопътен транспорт (ако се превозва малък размер Стоки Тогава камион или кола по-добре да бъдат запечатани, и правилата го изискват). Имайте предвид също, че ако съда, в който носиш товара, дърво, а след това на митницата ще изисква непременно фитосанитарен сертификат.

- Така че, оформя следната картина: в някоя от избрания метод за превоз на стоки в Украйна има свои собствени характеристики, които са били свързани с търговските и транспортните документи, както и други допълнителни документи, които може да изискват.

- Има по-лесен вариант, при който не е нужно да ангажират това си документи. Обърнете се към специална компания, занимаваща се в превоз на товари директно, защото сега тя е много популярна услуга. В този случай, компанията е отговорна за изпълнението на всички необходими документи и доставяне на стоката на определено място.

- Тези компании също така предоставя всички видове транспорт, било то железопътен или въздушен транспорт. Всякакви размери: от транспортни вещите си до Украйна, за да изпратите на големи обеми от продукти. С това можете да заплаща разходите за доставка както преди, така и след процедурата, при пристигането на стоките.