BgAnswers » Красота » Как да изберем гъба


Баст - необходимо нещо да си взема душ и грижа за тялото. При избора на материал и форма на гъба зависи от това колко приятен и ефективен за вас ще бъде ежедневните водни процедури.

Инструкция:
- Решете първа всички с материала на строителството на гъбата. Изберете по-естествени растителни влакна (луфа, кора, сизал, рами). Тези гъби ефективно почистване порите, да отидете на масаж и пилинг ефект, увеличи общия тон. тялото. Но зад тях изискват специални грижи, поради естествените бактерии материали се размножават бързо. След всеки душ гъба, за да се измие със сапун и подсушете добре.

- Купи тъкана вълна сезал за седмичен масаж на кожата. Измийте помага да се бори с целулита, подобрява циркулацията на кръвта. Ако предпочитате средно твърда гъба, трябва да изберете Lykov на базалните слоеве на вар. При нагряване от фалшиви влакна, разпределени летливо - eschestva полезни при заболявания на горните дихателни пътища. За интензивен пилинг изкупуване на окото луфа рамата.

- Вашият избор на струйка тегли от морска гъба, ако имате чувствителна мека кожа, склонна към алергии. Естествена гъба е порест, чрез които тя абсорбира вода и образува богата пяна. Не забравяйте да промените морската гъба на всеки 2-3 месеца.

- Изборът вълна от синтетични влакна (найлон, полиестер, вискоза, порест каучук), обърнете внимание на степента на твърдост. Тези гъби са добри за бързо измиване под душа. Неоспоримо предимство на синтетични гъби - разнообразие от форми и цветове, ниска цена.

- Вземете форма компреси предпочитанията си. Компреси ръкавици са добре поддържани ръка. Слайдове, идеален за масажен душ. Гъби с дълги дръжки са удобни да се мият гърба си. На въздуха под формата на рози с примка напълно разбита пяна и подходящ за ежедневно къпане, тъй като много спестяване гел за измиване.