BgAnswers » Красота » Как да се оттегли брадавици по пръстите


Брадавици се появяват по тялото, причинени от даден вирус. Много често след появата на едно, започват да се появяват и други. Местонахождение могат да бъдат различни, но най-силно изложени на ръцете и краката. Все по-податливи към болестта, младите хора, но има старчески брадавици, те са причинени от промени в кожата след 50-60 години.

Инструкция:
- Съществуват известен брой на медицински методи за да се отървете от брадавици. Лекарите може да "изгори" лазер си. Има метод за замразяване с течен азот. Обикновено една такава процедура е достатъчно, за да брадавици по ръцете си, е изчезнал безследно. Процедурите са безболезнени, но често скъпо.

- Сок от жълтурчета е чудесно лечебно средство за брадавици. Трябва да се изключи стъблото на растението да се появи сок. Той обикновено е ярко жълта. Те cauterized по цялата повърхност. Нуждаете се от процедурата да се повтаря на всеки 6 часа. След 2-3 дни брадавицата изчезва. Ако не разполагате с растения, аптеки продават заместител, който е различен от действието на зеления колега. Срещу брадавици помага сок от много растения, като млечок и сок от глухарче. Смажете се нуждаят от най-малко 5-6 пъти на ден. Необходимо да се постави и изчакайте за сок абсорбира. Резултатът се вижда на 4 дни.

- Kolanhoe оставя да помогне това заболяване. Те трябва да бъдат вратовръзка. проблемна област, възможността да отиде с тях в продължение на 3-4 дни, смяна потегля редовно прясно. Може да се окаже, че само една превръзка за през нощта, но след това се увеличава периодът за възстановяване.

- Брадавици се извеждат чесън. Половин скилидка чесън полира повърхността на най-малко два пъти на ден. Можете да използвате инфузия на ябълков оцет с чесън. Смесете половин чаша оцет с 4 скилидки чесън и маркира nastaivate на тъмно място в продължение на две седмици. Това решение, когато се прилага три пъти на ден, също така премахва брадавици.

- Инфузия на това растение в старите дни е смятан за най-добрият начин за премахване на брадавици. В водна баня, за да се влеят една супена лъжица градински чай на чаша вода за 15 минути. Това инфузия на ден избършете засегнатата област. През нощта, компресиране, навлажнете памучен тампон в този разтвор.

- Разтрийте два пъти на ден в брадавици Castor Oil. Препоръчително е да направите това в продължение на 20 минути, докато маслото се абсорбира. Ефект е видим след една седмица. Брадавиците изчезват без белези и абсолютно безболезнена.