BgAnswers » Животните » Как да си направим клетка за кокошки носачки


С право съдържание и хранене на кокошките-носачки значително увеличен. Можете да ги държи в затворено помещение с подова настилка и оборудване на съдържанието на клетката.

- В клетъчното съдържание на стаята е разделена на няколко клетки, за съдържание в един клетъчни слоеве на същата възраст и същата порода. При това условие, отделянето от яйце порода и възраст е по-висока от общото съдържание на разположение в една клетъчна популация. Защото в случай на съвместна съдържание по-мощни физически лица угнетяват слабо и младият производството на яйцеклетки намалява.

- При разделяне на пространството на мрежови клетки може да се използва за фина мрежа връзка. Поставете дървена рейка и прескачане на тънък горната барове и отдолу. Прикрепете към мрежата за проектиране на компенсиране.

- Във всяка клетка, задайте кацалки, хранилки, поилки и гнездо да снесат яйцата си. Гнезда трябва да бъде на високо място и по-добре в ъгъла. Пилета са лесно да се катерят, да зададете борда и нокти за кръстосано клинове. В гнездото трябва да слама и сложи яйцето.

- Пилета няма да клъвне яйца в гнездото за полагане по всяко време на годината, когато са правилно хранене Достатъчно осветление и добавки към храната на тебешир и чакъл.

- Дръжте петел в клетка на кокошки носачки не е необходимо. В присъствието на производство петел яйце не е отразена в най-малката. Rooster съдържат само трябва кокошките в клетката или когато ще се изпари в пилета инкубатор.

- Кокошки-носачки производството на яйцеклетки имат до три години. След този период, производството на яйца рязко спада, след което те се заменят с нова животните.

- Преди да бъде пуснат в клетката на новите млади кокошки, клетки и оборудване добре дезинфекцирани и се суши, за да се предотврати заболявания на млади животни.