BgAnswers » Компютри и софтуер » Как да видя историята, т.е.


Вижте историята на сърфирането в Internet Explorer е удобна функция за търсене и опазването на природните ресурси и прилагането е стандартен действие.

- Отворете главното меню на операционната система Microsoft Windows процедури за историята на сърфирането на уеб страници в Internet Explorer 7 или 8 и отидете до точката на "Всички програми".

- Намерете програмата, която искате и стартиране на браузъра.

- Разширяване на лентата на менюто "Изглед" отгоре инструмент на прозореца на приложението и отидете до елемента "Explorer Bar".

- Point "История" в падащия списък и изберете влизането в каталога лявата част на прозореца на списанието. Това действие предизвиква показване на уеб ресурси, посети за избрания период от време.

- Изберете адрес за показване на URL-директория на уеб страници и изберете желания адрес, за да отидете на раздела на открито.

- Разширяване на менюто "История" на горната лента с инструменти на прозореца на браузъра и изберете желания метод вид на запаметените записи: - По дата,
- На място;
- Участие
- С оглед на посещението.

- Върни се в "Дневник" и точка за "Търсене Log" за операции. критерии за търсене.

- Въведете стойността необходима URL-адреси или имена на уеб страницата в "Намери" диалоговия прозорец, който се отваря, намерете и потвърдете командата чрез натискане на бутона "Start Search".

- Изключете инструмента "История", кликнете върху иконата на X в горния десен ъгъл на приложението (за Internet Explorer 7 или 8).

- Започнете прилагане Internet Explorer 9 и разширяване на сервизното меню чрез натискане на звездата лого в горната част на прозореца лентата с инструменти.

- Посочете "История", и да използвате по-горе алгоритъм на действия, за да промените настройките на дисплея сърфиране в Мрежата.

- Моля, имайте предвид, че Internet Explorer 9 търсенето може да се извършва чрез въвеждане на желания адрес или името на уеб ресурс в текстовото поле адресната лента, или да използвате допълнителен живот на батерията на списанието.

- Натиснете функционалния клавиш Alt и разширяване на меню "Файл" бар върха инструмент на браузъра.

- Въведете командата "Работа офлайн".