BgAnswers » Хоби и развлечения » Как да си направим хартиена шапка


Книга Hat е идеален за маскиране, Нова година, или у дома шоу. В нея децата могат да четат стихотворение пред гости. Основното предимство на шапката - това е много лесно и бързо.

Вие ще трябва:
- Хартия,
- Ножици
- Лепило,
- Ленти,
- Вестници.

Инструкция:
- От подготвените материали става основа за шапка. Направете първата конус. За да направите това на цвят. цвета на хартията, съставя кръг, чийто диаметър е приблизително равен на диаметъра на главата си. Ножици намали в резултат кръг.

- Ножици, нарязани по средата на кръга. Лепило краищата на разделите заедно. Ако конуса е включен твърде плосък, а след това се запечата за присъединяване към линията на границата на необходимото разстояние.

- Ако желаете, украсете шапка с пера от цветна хартия. Прикрепете я tesemochki да стоят на главата си. За да направите това, ръбовете на продукт Направете дупка. Можете просто да се придържаме.

- За следващата версия на шапката ще се нуждаят от стари вестници. Подредете ги в каквато и да е форма на пода, това беше достатъчно, за диаметър на окръжност около 50 cm

- Закрепете с лепило средата на вестника, не се разпада по време на употреба. Сложете получения продукт. Завържете конеца около главата, за да получите формата на шапката.

- За да се гарантира покритие с лепило образува място, което беше увит с конец. След като изсъхне лепило увийте края на бъдещето шапка. Wrap по периметъра не е най-добрата част. Краищата на шапката трябва да има овална форма. Те трябва да бъдат залепени, така че те не са разположени.

- Дайте на желаната форма на занаятите. Леко сгънете ръба на шапката. Започнете декориране. Paint в акварел или гваш. Изберете цветове по ваш вкус.

- На мястото на конците връзвам подготвена низ. Lace може да се използва вместо на лента от плат, която искате да се обърне, за да получите колан.

- Hat може да бъде покрита с кърпа. Придържайте лепило, които не оставят следи и няма да навредят на готовия продукт.

- Ако шапката е за момичета, направете цветя от червена хартия и лепило на повърхността. Също така служи като декорация, кристали, мъниста, панделки.