BgAnswers » Компютри и софтуер » Как да деактивирате изскачащи


Реклама в интернет е не по-малко натрапчиви, отколкото в телевизия /радио. В едната крайност не е много честен онлайн рекламодателите - нежелани изскачащи прозорци, без търсенето излиза на фронта, или се крие зад отворения ни страница. Но за разлика от телевизията и радиото, интернет, ние сме в състояние поне да опитат да се отървете от крайностите на тежка телесна повреда на реклама. И не е достатъчно, тук сме доста мощни съюзници - продавачи на браузъра!

Инструкция:
- В "Бързи Настройки" в "Настройки". Има четири варианта: две радикална (позволи на всички. /Изкл.), И две по-гъвкаво - можете да изберете от същите три възможности, за да каже на браузъра как да се справят с изскачащи прозорци на този сайт.

- Има и други по-фини филтриране на съдържанието настройките на HTML-страници. Те могат да бъдат намерени в "Скриптове", но тези настройки са вече изисква някакво разбиране за структурата на страниците в HTML и javascript.

- В Internet Explorer, щракнете върху, която включва изскачащи блокиране, обърнете се към горното меню "Обслужване". Тук е въпросът, на прозореца "Опции за блокиране на изскачащи прозорци." Тя освен редактиране на списъка на обекти на изключения от общото правило, можете да посочите един от трите нива на филтриране на изскачащи прозорци. Тук освен, че е възможно да включите /изключите звук и текст сигнали за всеки заключен прозорец.

- Има ли друг начин да конфигурирате това - в "услуга" е необходимо да се натисне горното меню изберете "Internet Options". В прозореца на раздела "Защита" трябва да отбележете елемент "Enable Блокиране на изскачащите прозорци". Ето, натиснете бутона "Опции" можете да отворите "Pop-Up Blocker Settings".

- За съжаление, борбата срещу изскачащи прозорци, разработени по същия сценарий, тъй като борбата срещу Интернет вируси. Това е, когато е открита да се бори с вирусите, използващи един virusostroiteli технология за производството на друг. Тук процесът се усложнява от факта, изскачащи прозорци са използвани не само да навреди, но също така и за удобство на потребителите.