BgAnswers » Компютри и софтуер » Как да си направим голям шрифт


Хората със зрителни проблеми и така имат големи трудности в ежедневния живот, включващ използването на компютърни проблеми само влошава. Дълго преди намирането на светлинен екран и в дребния шрифт vchityvanie прекомерната употреба на очи. Тази визия не се развали дори по-бързо, понякога просто достатъчно, за да направите шрифта по-голям.

Инструкция:
- Най-често малките шрифтове са засегнати производителите на различни сайтове. По-високите монитори резолюция (техника днес непрекъснато се развива и усъвършенства), толкова по-малко тя ще изглежда на шрифта. Нищо чудно, че старата сайтове. Това изглеждаше доста добре преди няколко години, днес е трудно да се чете дори и от хора със 100% на мнение, че много се говори за четирите очи.

- Но положението не е безнадеждно, решението е толкова просто, че ще забравите, какъв е проблемът с дребен шрифт на отделна страница. Кликнете върху свободно пространство на отворената страница, задръжте натиснат клавиша CTRL от клавиатурата и бавно завъртете колелцето на мишката към един или друг начин. Font ще станат по-големи или по-малки. Изберете оптимално размер, и го оставете така. Голямото нещо за този метод е, че компютърът ще се промени шрифта само на открито раздела на активния прозорец, и го помня. Когато отворите сайта, следващата манипулация време с шрифт, който вече не е необходимо.

- Ако ти пиша или да прочетат текста в един от програми за редактиране, и това не е достатъчно голям, за, маркирайте текстовото поле, изберете желания от вас размер на шрифта. Увеличаване или намаляване на шрифта, така че можете безкрайно.

- Фотографи и дизайнери са също така понякога се нуждаят от по-голям шрифт от този, който те могат да предложат графична програма. Това не е голяма работа. Напишете текста, който искате възможно най-голям шрифт, кликнете върху слоя с текста и плъзнете слой, както обикновено. Заедно със слой на участък и шрифт. Освен това, вие може да варира височината на шрифта или ширина, в зависимост от предпочитанията си.

- Както можете да видите начини за увеличаване на шрифта много. Кое е точно за вас ще зависи от вашите цели и предпочитания. В краен случай, можете да намалите резолюцията на Монитор И всичко ще бъде на екрана вече. Не само шрифт.