BgAnswers » Компютри и софтуер » Как се работи с файлове в MS Office 2007 MS Office 2003


Нови офис пакети с Microsoft, започващи с Office 2007 с изключение на файлове във формати, различни от тези, приети за предишни версии. Това води до факта, че опитът да се отвори нов файлов формат Office 2003 е неуспешен, се появява съобщение за грешка.

Вие ще трябва:
Файлове Съвместимост пакети
- Последната версия на Office 2003.

Инструкция:
- Заменен спечели симпатиите на милиони потребители офис пакет MS Office 2003 Microsoft пусна нова версия на MS Office 2007. Със значителни промени в интерфейса, това не е всички да се обичат толкова много хора предпочитат да се запази старата версия на компютъра. Ако използвате Office 2007 и искате файлът да бъде на разположение на клиентите, работещи с Office 2003 запазете файла с разширение премина в старата версия. Файлове * Docx разширение е * Док, и за * XLSX. * XLS. Saving се извършва чрез менюто "Запиши като" в новия прозорец изберете опцията, която искате опазване - например, "Документ на Word 97-2003 (* Doc)".

- Ако използвате Office 2003 и трябва да се копае файлове *. DOCX и *. XLSX, трябва да инсталирате пакет за съвместимост, специално създаден от Microsoft. След като изтеглите пакета, стартирайте инсталацията. След като приключи, Office 2003 може да отваря файлове с разширения, одобрени в Office 2007. Но имайте тези файлове е в стария формат - например, Док и * XLS.

- Инсталирайте последната версия на MS Office 2003. Те са изградили Compatibility Pack, така че не е нужно да го постави на своя собствена. Този вариант е най-добрият, защото ако преинсталиране на системата ви не е нужно да прекарват времето си инсталирате допълнителен преобразувател - това е достатъчно просто да инсталирате Office 2003.

- В бъдеще не имате проблем с разликата в разширения, да се научат да работят с Office 2007 или нови версии на MS Office. Въпреки разликите в интерфейса, преквалификация за нова офис пакет е много бърз. В този случай, тя има няколко предимства, които със сигурност ще оценят. По-специално, ще бъде в състояние да персонализирате външния вид на вашия софтуер програма, вие ще бъдете в състояние да плъзнете удобни икони на мястото на често използваните инструменти. Свиквам с нов пакет, няма да искат да работят със стария.