BgAnswers » Компютри и софтуер » Как да изпратите файл в скайп


Когато искате да изпратите файлове по Интернет, възниква въпросът: как да го направя? Можете да използвате електронна поща, споделяне на файлове, клиентски програми ICQ, но те имат лимит на размера на изпратените документи. Skype също така осигурява начин за изпращане на човек от вашия списък с контакти файл с всякакви размери.

Вие ще трябва:
- Компютър, свързан с интернет;
- Задаване на програма "Skype".

Инструкция:
- За да изпратите файл чрез "Skype" стартирате тази програма. След това отворете вашия списък с контакти. Изберете получателя, който е мястото, където документа, кликнете върху контакт на десния бутон. Поп-меню, където трябва да изберете "Изпращане на файл".

- Можете да изпратите данните за онлайн другар по друг начин. Ако диалогът с контакта е отворен, входът над Мнение ще видите няколко икони. Първият ще добави икона усмивки, последван от бутона "Сподели". Кликнете върху него. Появява се подменюто. В него, изберете "Изпращане на файл".

- След като следвате стъпките в параграф 1 или 2 ръководство диалоговия прозорец, който ще бъде Вижте и изберете файла, който искате да изпратите. Използване на папка дърво в ляво, изберете папката, която съдържа документи, от които се нуждаете, изберете го. Когато е избран файл, след това кликнете върху "Open".

- Изберете файл и да го предадат на Skype може да бъде по един начин. Otkuyte Windows Explorer, намерете папката, в която пребивава документа. Хвани левия бутон на мишката и плъзнете прозореца Програма в името на контакта, който искате да изпратите файла.

- След като представи необходимия документ, в диалог с целта тя ще премине в режим на готовност, който ще издържи толкова дълго, колкото вашият партньор не натиснете бутона "Приемам". След като той прави, трансфер на файлове.