BgAnswers » Компютри и софтуер » Как да премахнете влезете в Firefox


Вестник на браузъра на Mozilla Firefox съдържа цялата информация за страниците, които посещавате в интернет. Независимо от големите предимства на този вариант, той има един основен недостатък - всеки потребител може да научите повече за вашата дейност в интернет. За да се предотврати това, списанието може да се почиства лесно.

Вие ще трябва:
- Достъп до Интернет;
- Браузър Mozilla Firefox.

Инструкция:
- За да изтриете сърфиране стартиране на уеб браузъра Mozilla Firefox, отидете в меню "История" и изберете "Покажи цялата дневник". Преди да отворите прозореца със списъка на записите, изберете всички тях наведнъж, като натиснете Ctrl и A (на английски език). След това отидете на "Управление" и изберете "Изтриване". След извършването на тези действия вашето списание е напълно изчистена.

- За да направите автоматично премахване на Вестник, когато затворите браузъра, отидете в менюто "Инструменти", щракнете върху "Настройки" и сложете отметка в квадратчето до "Изчистване на историята при затваряне на Firefox". В този случай, в "Настройки" можете да изберете елементите, които трябва да бъдат отстранени. Тя може да бъде посетените страници, и се съхраняват паролите.

- Попитайте периода изтриете списъка на посетените страници. Да направите това в "Защита", посочи номер ден. опцията "Помни историята на посещения най-малко ". След този период, Mozilla Firefox ще изчистите дневника на старата информация.

- Ако нямате време да копаят в настройките на браузъра си, или ако сте твърде мързеливи, просто да го направя, изберете го лично гледане. Можете да направите това, като кликнете върху "Enter Private Mode сърфиране" в менюто "Инструменти". Когато се работи в този режим, Mozilla Firefox не запазва никаква информация за посетените сайтове, търсене, сваляне и много други деяния, извършени от вас.

- Когато имате нужда да се скрие посещението само на някои сайтове, използвайте удобна опция за да не се показва даден сайт в списание. Той се намира в "Дневник" - "Виж цялата списание." Щракнете с десния бутон върху желаната страница и кликнете върху контекстното меню изберете "Забравете за този сайт." След това, списанието няма да бъдат видими следи върху нея.