BgAnswers » Компютри и софтуер » Как да си направим коледна картичка в Photoshop


Adobe Photoshop е мощен редактор на изображения за работа с растерни изображения. Програмата осигурява безкраен размер на възможности за творчество. С него можете да направите уникална пощенска картичка със собствените си ръце, fotopozdravlenie, колаж, за да изненада и моля вашите близки.

Вие ще трябва:
- Програмата Adobe Photoshop.

Инструкция:
- Стартирайте Adobe Phtoshop до създаде Коледна картичка. Стартирайте командата "File" - "Нова", изберете необходимите размери на бъдещите карти, щракнете върху "OK". След това кликнете инструмент. "Rectangle". Превъртете с целия лист.

- Кликнете два пъти върху слоя с обекта в прозореца "Layer Style" изберете "Gradient Overlay", настроен на "Normal", Opacity - 100%, стил - "радиална", ъгъл - 31 скалата - 117%. Кликнете върху градиент бар в прозореца, за да добавите друг плъзгача областта на цветя.

- Задайте първата CDF5FF цвят, за втори 0067A9040023 за третото. Първият слайдър трябва да бъде на разстояние от левия край на линията, а втората - на същото разстояние от десния край. Трето място в След линия. Натиснете бутона "ОК".

- Изберете инструмента "Перо", начертайте снежна хълм в черно. В стила слой "Inner Glow" и "Gradient Overlay". За да зададете на наклон, простиращ се между цветове и 68C4ED 004D8E. След това изберете функцията "произволна цифра", да изберете дърво, да зададете цвят и изготвя 003274 на дърво.

- Копирайте го няколко пъти с Ctrl + J, за всеки слой, приложете Free Transform и променят своя размер и позиция. Промяна на цвета за всеки слой на дървото. Използвайте цветове 00578S, 0078S1108FDC, 0078C1. По същия начин, добавете бели снежинки.

- Начертайте няколко заснежени хълмове с писалка, зададете цвят A7FEF6 стил слой вътрешна светлина. Вземете друга могила от бяло. Нанесете слой наклон, използвайте знамето на цветове от бяло до светло синьо.

- Отворете снимката, близо до вас, за да се направи уникална пощенска картичка. Желателно е, че човекът, който стои върху него в пълен изглед. Изберете с функцията "Бърз избор" или "магическа пръчка", ако лицето на цвета на фона. Копиране на селекцията в нов слой и го преместете на картата.

- Поставете снимката в картата между слоевете, така че хората естествено се вписват в околностите. За да изпълните коледни картички, изберете инструмента "Текст" и добавите поздрав знак. Прилагане на стил за украса на текста и слейте слоевете, след това запишете полученото изображение като Jpeg.