BgAnswers » Компютри и софтуер » Как да се прилагат надписа на снимката


Изборът на професионалистите винаги е склонен на продукт, който е най-удобен за честа употреба. Повечето от тях, за да създадете красиви надписи върху изображения с помощта на пиксел графичния редактор Adobe Photoshop.

Вие ще трябва:
Софтуер Adobe Photoshop.

Инструкция:
- Започнете да редактирате чрез двукратно щракване върху иконата на работния плот. За да отворите файл, използвайте клавишната комбинация Ctrl + O или кликнете два пъти върху празна работна повърхност. В новия прозорец, изберете файла и натиснете Enter.

- Към Добави всеки текст, използват същото име или инструмент натиснете с латинската буква Т. За да изберете цвят, кликнете върху етикета, създаден от цвят лента в горната панел редактор, или натиснете D.

- Включете инструмента "Move" - една от най-използваните. Щракнете върху горното меню "Прозорец" и изберете "Символ". В списъка, изберете произволен шрифт и размер на шрифта на текста. Изберете шрифт по обичайния кликване на избрания размер на шрифта могат да бъдат променяни по всяко време.

- Към Красота произведена от комбинираното изображение, да добавите един или повече етикети. За да добавите всеки един от съществуващите ефекти надписи, отидете на палитрата на слоевете и кликнете на латинската буква F. В контекстното меню, можете да изберете голям брой ефекти.

- Приключите с редактирането на етикета могат да променят вида на текста и неговите атрибути (курсив, подчертаване или удебелен шрифт). Тогава се "Move" и да намерите точното място за вашата надпис.

- Преди да запишете файла на вашия твърд диск, да реши в какъв формат искате да запишете. За редактиране се препоръчва да се използва на родния формат за програмата Photoshop - PSD. Допълва се спаси чрез натискане на бутони за бърз достъп Ctrl + S (елемент от менюто "Save") или Ctrl + Shift + S (меню "Save As").

- В прозореца, въведете ново име на файла и натиснете "Запис". За да се запишете в други формати в "File Type" да изберете, например, JPEG и натиснете Enter.