BgAnswers » Компютри и софтуер » Как да изтриете лог файлове


В браузъра Mozilla Firefox съдържа информация за посетените от потребителя сайтове. Magazine е полезно, когато искате бързо да отворите наскоро затворени страници, или да намерите списък на ресурсите, които се гледат от потребителя в определен период от време. Ако е конфигурирана, сайтове се добавят към дневника автоматично изтриване на файлове от нея, тъй като можете да "ръчно".

Инструкция:
- За начало, ако не искате на вашия браузър, за да се помни, който ресурсите сте видели, забраните тази функция в настройките. За да направите това, в горната лента на менюто, обадете се на "Tools" меню "Настройки". В новия прозорец, отидете на "Защита". Използвайте падащия списък в "История" набор "няма да помни историята." Щракнете върху OK, за да затворите прозореца.

- За да изтриете историята на сайтове, посетени в продължение на няколко часа или дни, горната лента на менюто кликнете върху "Инструменти" и щракнете върху "Clear Recent History". В прозореца, който се появява, намерете време и натиснете "Изтриване". Потвърждение.

- За да премахнете файлове. на Вестник Обадете се на прозореца на дневника. В главното меню, кликнете върху "История" и "Показване на цялото списание." Ако не можете да намерите лентата с менюта, щракнете върху панела веднъж, щракнете с десния бутон върху падащото меню и зададете маркер до линията "лентата с менюта.

- В Дневника прозорец, разширяване на списъка на посетените сайтове за желания период от време. В предложения списък, намерете и изберете файла, който искате да изтриете, щракнете с десния бутон на мишката, от падащото меню изберете "Изтриване". Ако трябва да се отстранят всички позовавания на ресурса, не само препратка към определена страница, изберете от падащото меню, кликнете върху "Забравете за този сайт."

- За да изтриете историята на един ден, седмица или месец, изберете съответния раздел и щракнете с десния бутон на мишката. Падащото меню, тъй като в предишната стъпка, натиснете бутона "Delete" или натиснете Delete. В горната лента с менюта на вестник "Изберете всички" и "Изтриване".

- Принципа на премахване на файлове от други списания, дали системния дневник събитие или на анти-вирус на компютъра ви, подобно на принципа, описани по-горе. Изберете файл, и да даде командата "Delete" от падащото меню, горната лента на менюто, или натиснете Delete.