BgAnswers » Компютри и софтуер » Как за снимане на екрана


Често ние трябва да улови това, което се случва на екрана. В по-късните версии на операционната система Windows за тази функция е интегрирана система за кандидатстване "ножица". Но потребителите на широко разпространената Windows XP, по-малко късмет, тъй като този инструмент той не е предвидено.

Инструкция:
- Когато на екрана се показва желаната снимка, натиснете Print Screen (PrtSc), обикновено се намира в горния десен ъгъл на клавиатурата. Тази функция се улови това, което се случва на екрана и запишете изображението в клипборда. След това с помощта на фото редактор, можете да направите тази информация за файла.

- Отворете менюто на програмите "Стандарт" програма Paint. Ще видите прозорец с панели инструменти. редактиране на изображения и чист лист. Ако размерът е по-голям от нулата резолюцията на екрана ви, щракнете върху "Picture" опция "Stretch /Skew" и номер 1 в процент както за преоразмеряване на прозорци, с изключение на промяна. Имайте в предвид, че ще изтегли само най-новите резултати се записват в клипборда.

- Щракнете върху менюто "Edit", изберете "Paste". Вие ще видите програма за заснемане на екрана. Ако само част от този образ, изберете съответната култура. От лявата лента с инструменти, изберете "правоъгълник", те избират желаната област. Щракнете върху менюто "Edit", копирате селекцията. След това просто се създаде нов файл, който можете да копирате желано изображение.

- Научете повече за програми за снимане на екрана на алтернативното развитие, много от тези инструменти предлагат големи възможности за потребителя: автоматична скрийншот заснемане веднага някои области, автоматично запазване на изображения, използване на допълнителни клавиши за скрийншот, запис на видео, и много други.

- Също така изглежда в Имоти Media Player, ако ще да привлекат възпроизвеждането на видео, тъй като те често не дават възможност за заснемане на екрана в познатия начин с редактора на изображения.