BgAnswers » Мода и стил » Как да се идентифицират палто от бобър


Закупуване на кожени палта - това не е евтино. Връхни бобър без умен превръзка е един от най-скъпите. Но ако си купите този бобър, палто ще продължи до 18 сезона с дължимата грижа.

Инструкция:
- Искате ли да си купите кожено палто на тази река животно е оправдано е топло, не абсорбира вода, мек, и най-важното - носете. За устойчивост на абразия бобър кожа е само малко по-ниски Mouton и видри. Козината на бобъра са в горната граница на ценовия диапазон. Това се дължи на факта, че отглеждането на тези животни не могат да бъдат, те са уловени в дивата природа, което поставя сериозни ограничения, които пречат на популациите на животни на речните намалени до критичното ниво. Освен това, козината отива всяко животно: най-топлите кожи са мъже. Най-скъпите палта копия са изработени от внимателно подбрани кожи цвета на телета.

- Разходите за качество бобър кожа надхвърля 100000. В извън сезона, може би малък намаление. цени, но 50000 и дори повече в 30 естествен бобър няма да намерите никъде другаде. Продавачите трябва изкушението да мине като на животински кожи, остригана рекс заек порода. Но сравнете: палто от бобър ще продължи 15-18 сезона, и палто заешка кожа само от две.

- Кажи разликата между фалшиви или с кожено палто с лошо превръзка и качество бобър неопитен купувач е малко вероятно незабавно, но все още съществуват някои функции. За всички свои достойнства, бобъра Пелт може да бъде светлина, така и топло. За постигане на по-приличен външен вид и лекота скубане кожа може да оредява и се простират на самата кожа, но в този случай, козината ще бъде студено, ако тя е да шият, без подложка, както и качеството на животински кожи, Затоплете Че крайният продукт не се нуждае от допълнителен слой от плат.

- Качество палто от бобър, не по-сушени и се протегна, че е лесно да се провери за компресия. Сгънете на пода и бързо пускане на продукти. Кожа трябва да приемат първоначалната си форма. Прекарайте ръкав срещу посоката на растежа на косъма. При гъвкави косми дебелина podpushek. Цвят Fur бобър може да варира от светло кафяв до черно и кафяво.

- Остригана бобър - това е много рядко, така че ако ви се предлага продукт на такъв механизъм, вие сте сигурни, че е пред вас палто на това животно на реката, най-вероятно се опитват да мамят и приплъзване зайци. Съсредоточете се върху по-горе стойност на козината на бобър.