BgAnswers » Мода и стил » Как да изберем зимата топло палто


Най-гъвкавият и популярен сред съвременните хора гледат на зимни дрехи - това яке. Поради своята лекота, качество и надеждност, зимни якета даде своите предпочитания за както за деца, така и възрастни, спортисти и бизнесмени. Зимните мразове не може да попречи на обичайния за вас начин на живот, да избере за себе си най-добрият зимен топло яке от голямо разнообразие от модели на пазара днес връхни дрехи.

Инструкция:
- Основният критерий за избор на наистина топла зима облекло - е неговия производител. Най-добрите зимни якета се счита за продукт на производството на Канада, в допълнение с отлично качество, изключително високи цени. За да не се разочаровам закупуването им след първия сезон, чорапи, купуват зимни якета ако не е канадски, но все още производството на предприятията.

- Изборът за себе си или семейството зимата яке, погледнете маншети и долната част на продукта. Важно е, че те се добавят дъвка се сключват договори, че няма да премине в ръкавите на сакото си и в още студения зимен въздух и силни ветрове.

- Вижте какво ви харесва конец зашити продукт. Ниско качество нишка да я счупи при първото измиване. Не забравяйте, че всяко зимно яке не трябва да има единен чрез шев. Всички шевове трябва да са ветроустойчиви.

- Никога не купувайте зимно яке, която седеше до теб, дори и ако нещо ви много. Не забравяйте, че в студа под яке носиш дебел пуловер или яке. Така че направи малка увеличаване на размера при избора на зимно яке, необходимото облекло и безплатни вашите движения. След пускането на любимия си яке, сложи ръцете си нагоре, да вземе няколко се наведе напред, назад, наляво и надясно, седни. Нищо не трябва да е злепостави вашите движения. Не забравяйте, че избраната зимно яке ще трябва да живее. И не само да застане мирно.

- Изборът на топло зимно яке, обърнете специално внимание на принадлежности. На маркови продукти, обикновено е заобиколен от обшит с дантела или плат. Това прави лесно закопчаване и разкопчаване яке, дори в най-екстремни студове, без да се вземат с ръкавици или ръкавици без пръсти. Проверете всички ципове, копчета, катарами, присъстващи на модела, който сте искали.

- Изборът на зимно палто, не се фокусират върху стандарти и канони на модата, не се страхува да покаже индивидуалност. Натиснете само на чувствата си, защото през зимата яке, на първо място, тя трябва да бъде удобно.