BgAnswers » Мода и стил » Как да се разграничат естествено от изкуствена кожа


Съвременните производители на изкуствени кожени изделия, като добро използване на технология, която значително ускори появата на своите продукти за природните колеги. Към днешна дата, продукт от изкуствена кожа - това е най-добрият компромис между желанието да изглеждат добре и желанието да се спестят пари. Но разликата между естествена и изкуствена кожа е огромна.

Вие ще трябва:
два кожа модел - изкуствена и естествена, по-лек, на етикета на продукта.

Инструкция:
- Претеглят както проба (Или обекти) в ръцете кожа е много по-лесно изкуствено, по-мека и по-приятна на допир. Освен кожа гладка, по-лесно смачкан, има специален блясък. Една дума на предупреждение - бъдете внимателни с такъв тест в магазина. Малко вероятно е, че продавачът ще приеме тихо, че мачкам, чувство или претегля ценното в края и не могат да купят.

- Един от най-сигурните начини за определи естествена кожа - кожа дръпнете няколко косъма и да изгори. Когато свети пух кожа, има миризма. обгорена специфични протеини и неприятно. Синтетичен четина не горят - тя се топи. Това е най-сигурният тест, изискван кожа. Освен това, кожи миризма. Не могат да прикрият аромати.

- Можете също така да разгледа внимателно етикетите. Внимание - Ако надписите са нечетливи, етикетът "плуваше", и продавача с техните аргументи неубедителни, най-добре е да се избегне купуването. Никога не купуват кожени изделия на пазара. Може би това ще бъде истинска кожа, но много лошо зашити.

- Въпреки това, дори при използването на такива прости и достъпни методи, да бъдат внимателни и предпазливи. Със съвременните постижения на технологиите в която и да е от тях, не може да бъде сигурен сто процента. Просто купи кожени изделия от производители и магазини със солидна репутация.