BgAnswers » Храна » Как да се намали манго


Mango е все по-популярни сред руските ценители плодове на екзотични Има няколко начина за почистване на всички запознати манго цитрусови плодове. Всичко зависи от зрелостта на плода.

Инструкция:
- Задължително е да се измие добре Mango Въпреки факта, че кожата му е трудно да се яде, не се използва.

- Вземете остър нож и нарязани манго на филийки, което дълбоко, много костни вертикалните разрези.

- Внимателно се разделят на скилидки от камък, нож, нарязани на плът около най-кожи.

- Друг вариант се използва за намаляване на зряло манго. За да се избегне пръски сок целия кухнята, най-добре е да се намали на зрели плодове на табелката. Така че, с остър нож, нарязани манго на три части, така да се каже, отрязвайки му страна. Така плоско парче от камък ще остане в средата, и "барел" ще остане с месеста и сочна плът.

- Като оставим настрана "страни" на манго, нарязани всичко, което е оставено на костта, след получаване отървете от дебела кора.

- Като останалите две части и въоръжени с лъжица, може просто да дръпнете плът в купа. Или остър нож внимателно да се направят съкращения в като мрежа, без да се уврежда кожата. Тогава на свиващите стомаха резултат зарове плът и внимателно се реже с нож, възможно най-близо в кожата. Така че получите otchischennye манго, без загуба на целулоза и сок. Сега можете да го добавите към друг ястия. Десерти и напитки или има причина.