BgAnswers » Хоби и развлечения » Как да видите на планетата Земя


Съвременните компютърни технологии ни дават наистина неограничените възможности. Един от най-вълнуващите е способността да се чувстват като истински астронавт, изстрелян в орбита и да проучи нашата планета. Google е разработила линия на софтуерни продукти, предназначени да се види на Земята планета от Космоса на компютър или дори мобилен телефон. Програма Google Earth ви дава възможност да видите всяка част на света под формата на карти и обемни изображения.

Инструкция:
- В основата на тези безкрайни възможности сателитни снимки на различни размери и резолюция, направени в един гео-информационно пространство. Програмата ви позволява да видите едни и същи райони на земната повърхност в различни мащаби и с различни нива на детайлност. Можете да се чувствате като пространство пътник се приближава планетата от космоса. Инсталиране на софтуер от сайта google.com> земята.

- Отидете в главното меню и проверка на способностите. В "Въведение", можете да изберете софтуера, с от, които ще се пътува по-голямата нашата планета. Прочетете презентация, в която можете да разгледате континенталния шелф и корабокрушения, на начина, по който можете да видите по улиците на градовете и топография в 3D-изображението и по-.

- Разработчиците са сигурни, че никой, дори и начинаещ Google Earth, не мина без помощ и съвети. В менюто "обучение" ще ви запознае с характеристиките на програмата и да се научат да ги използват. За да се улесни предложената видео обиколка, която включва видео урок, след което ще бъде в състояние да започнат свой собствен работа. със софтуера и да продължат да го изучават самостоятелно.

- Вграден в съвети и информация в програмата ще бъде придружен от цялата си стъпки. и да ви помогне при всяка стъпка, така че не се притеснявайте, можете да се справите, дори и ако не сте много добро владеене на компютъра. Използвайте тази прекрасна възможност да видите и опознаването на нашата красива планета!