BgAnswers » Хоби и развлечения » Как да се научите за минал живот


Има хора, чиито спомени от минали животи са прясна, както пътуване миналата година на празника. Но по-голямата част не мога да си спомня не само кои са те, но поне къде и кога. Не можеш или не искаш?

Вие ще трябва:
- Darkroom
- Купата на вода
- Кварцов сфера
- Дебела свещ
- Помощник
- Удобен стол
- Молив и хартия,

Инструкция:
- Изчакайте, докато вечер или през нощта, попълнете купа с вода и я поставете върху което сте чули, филц, докосна, в това, че човекът е бил облечен. Не забравяйте, че само да бъде информиран. Позволява ви да отговорят на простия поп в главата си. Сега имате човек, да се върнем към времето на предишния си живот.

- Затворете си очите. Вземете три дълбоки вдишвания. След това задръжте дъха си за няколко секунди. Повторете това упражнение няколко пъти.

- Представете си една златна топка на светлината, която ви покрива от фут. И така нататък по цялото тяло. Вие се чувстват сигурни и спокойни. Като в тази златна пашкул, представете си, че отвори вратата на стаята. Попитайте потоци от светлина, за да ви насочи към предишния си живот.

- Когато ходиш през вратата, да поиска от света ", които знаех, че в предишния си живот?" Fix първото ви впечатление - първата мисъл, емоция, вкус, чувство, образ. Задайте си въпроса - "В коя страна знаех, че го /я в предишния си живот? Изчакайте първо впечатление. Направете същото с въпроси: "Коя година беше това?"
"Какво е неговото /нейното име?
"Какво е името ми?"
"Аз бях мъж или жена?"
"Каква е била връзката ни?"
Когато имате повече информация, можете да поискате повече въпроси.

- Ако имате някакви трудности при получаване на информация, не се притеснявайте, се фокусира върху златист блясък. Останете там и да започне всичко отначало.

- Понякога информация за минали животи идва като сбор от случайни изображения или сцени. Запишете всичко, което помня. Понякога историята се развива след няколко опита.